Finalització de la promoció de 44 habitatges al barri de Merinals (Sabadell)

S’han finalitzat les obres de construcció d’una promoció de 44 habitatges protegits al carrer Tenerife, al barri d’Arraona de Sabadell per a L’Institut Català del Sòl (Incasòl). Aquesta actuació forma part de la darrera fase de remodelació del barri i els habitatges es destinaran a les famílies afectades per la substitució d’uns pisos amb patologies estructurals. Tots els habitatges tenen una superfície útil aproximada de 75 metres quadrats .

Un cop finalitzada l’obra, el conseller Damià Calvet ha fet el lliurament de les claus dels 44 habiitatges a les families.

Podeu llegir la notícia a Nació digital

 

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies