Basses de San Pere (Barcelona)

El projecte de rehabilitació ha respectat l’estructura original de la finca  conformada de planta baixa, entresòl, tres pisos d’alçada i terrat. L’actuació ha permès adequar tots els espais comunitaris, renovar tots els elements comuns i infraestructures de l’edifici, entre les quals cal destacar la instal·lació de l’ascensor, i la restauració de la façana  que ha conservat la línia original. La façana ha estat pintada d’una tonalitat verdosa que ajuda a ressaltar la pedra que envolta els marcs de les portes i les finestres.

_D3C6442 copy _D3C6460 copy _D3C6472 copy

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies