Llavaneres Centre

Construcció d’un edifici plurifamiliar en el  centre de Llavaneres amb acabats de disseny i primeríssimes qualitats , dissenyats per gaudir d’unes  vistes excepcionals al mar, grans balcons i terrasses, baixos amb terrasses amb jardí i piscina. Amplis pisos de dues i tres habitacions , completament equipats. Zona comunitària amb parc infantil, jardí i piscina.

Edificis habitatges a Llavaneras
Edificis habitatges a Llavaneras
Edificis habitatges a Llavaneras
_D3C8426 copy _D3C8445 copy

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies