Construcció d’un conjunt de 4 cases de luxe a l’emblemàtica població de Vilassar de Mar.

Són cases de 2 plantes més garatge, amb jardí, piscina i zona de barbacoa. A la planta principal tenim dos salons, menjador amb sortida al jardí i vista sobre la piscina, gran cuina amb zona office i lavabo. A més, té una zona de servei amb dormitori i bany. A la planta superior es situa la suite principal amb vestidor, una altra suite, més dos dormitoris que comparteixen 1 bany i una zona d’estudi. A més, la casa compta amb un garatge per a tres cotxes, un càlid celler i una sala de billar. La habitatge disposa d’ascensors.

FOTO 7 FOTO 8

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies