Hotel Urquinona H10

Situat a la cèntrica Plaça Urquinaona, a pocs metres de Plaça Catalunya i el Passeig de Gràcia, l’H10 Urquinaona Plaza està situat en un edifici històric del segle XIX que ha estat restaurat per Betaconkret respectant la seva arquitectura i els materials noucentistes. Tot això contrasta amb un interiorisme molt actual.

L’hotel disposa del restaurant Novecento, la Cafeteria situada a la sala principal, el pati exterior amb jardí vertical i la terrassa Lluna amb Plunge pool i una vista espectacular de la ciutat.

H10Urquinaona-4 H10Urquinaona-3H10Urquinaona-6 H10Urquinaona-5

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies