Nova obra al Carrer Calvet d´Estrella, nº 86.

Iniciem la construcció d’una nova promoció de 28 habitatges de 2, 3 i 4 dormitoris, aparcaments i trasters.

Està situada dins del municipi de Sabadell, al barri de Sol i Padris, prop de la zona comercial, amb bones comunicacions amb tota la ciutat mitjançant transport públic, i amb tot tipus de serveis que pot oferir una ciutat com Sabadell.

Disponibilitat de diferents tipologies d’habitatge  adaptades a tot tipus de famílies, entre elles habitatges singulars amb pati i estudi-cobert independent o dúplex amb terrassa.

 

img1930561.428x298 img1930564.428x298 img1930579

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies