Estem contruint nous habitatges al Carrer Encarnació.

És una exclusiva promoció d’obra nova ubicada al Carrer Encarnacio número 103 al districte de Gràcia de Barcelona, ​​formada únicament per 4 espectaculars habitatges amb un interiorisme de disseny: un dúplex amb terrassa, 2 habitatges tipus i un àtic amb solàrium.

Un projecte que respecta la sostenibilitat on tots els habitatges disposen d’aire condicionat i calefacció  mitjançant aerotèrmica.
Els sistemes aerotèrmics aprofiten l’energia de l’aire, així garanteixen el màxim confort, consumeixen molt poc, són respectuosos amb el medi ambient i requereixen d’un manteniment mínim.

ELIX ENCARNACIO 103 (6)

ELIX ENCARNACIO 103 (5)

ELIX ENCARNACIO 103 (2)

ELIX ENCARNACIO 103 (4)

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies