Projectada una obra nova al Carrer  Fort de l’Eau – Maó (Menorca)

Edifici residencial amb 10 únics habitatges d’alt standing, 15 places d’aparcament i 10 trasters, situat al carrer Fort de l’Eau de Maó (Menorca)
Els habitatges construïts  tenen 2, 3 i 4 dormitoris. En tots els casos, els habitatges disposen d’aigua calenta sanitària mitjançant aerotèrmia. Els sistemes aerotèrmics aprofiten l’energia de l’aire, així garanteixen el màxim confort, consumeixen molt poc, són respectuosos amb el medi ambient i requereixen d’un manteniment mínim.

eau_v01_160107_final_lg

160226_cuina_eau_lgeau_v03_160108_final_lg

suite_eau_lg160216_menjador_eau_lg

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies