Aquest mes, a Betaconkret, s’han finalitzat els treballs de transformació de l’edifici situat en el Carrer Ausiàs March Nº 34. Va ser construït el 1910 i disposa de 4 plantes, la superfície total és de 3.622m2, ha passat d’ús residencial a Hotel de 4 estrelles amb 75 habitacions. Pertany a la cadena Hotelera ROOM MATE.

Via: El Periodico

“Room Mate Hotels, la cadena en la qual participa de manera majoritària Sandra Ortega, una de les hereves de l’imperi Inditex, obrirà el seu quart hotel a la ciutat de Barce-lona el juny que ve, dintre del pla d’expansió per triplicar el nombre d’habitacions amb l’horitzó del 2019. La pròxima obertura serà la de l’hotel al carrer d’Aragó amb el passeig de Gràcia. L’edifici, que en un primer moment va ser la seu de la Universitat de Chicago, serà un establiment de 81 habitacions amb terrassa i piscina.

Room Mate ha invertit cinc milions en la reforma dels 4.000 metres quadrats en set plantes propietat d’Alting Grup Immobiliari. Serà un hotel de quatre estrelles i ha de precedir l’obertura del cinquè establiment a Barcelona l’any que ve al carrer d’Ausiàs March. Room Mate treballa per desenvolupar un sisè hotel a la ciutat, al carrer de Mallorca, encara que, de moment es troba afectat per la moratòria establerta per l’Ajuntament. «Esperem que després que s’hagin fixat les zones en les quals es podran obrir hotels, el nostre quedi alliberat, però encara no és clar», va explicar a aquest diari Víctor Fernández, conseller delegat del grup.

Barcelona és un pas més en el pla d’expansió d’aquesta cadena urbana d’obrir el 2016 entre 800 i 900 noves habitacions també en altres destins: Nova York, Miami i París. La companyia acaba d’arribar a una acord de refinançament del seu deute amb Citibank per un import de 54 milions amb el plantejament de reduir l’endeutament a curt termini per poder dedicar més recursos a créixer. 

ALTRES NOUS PROJECTES

Aquest procés li ha de permetre passar de 1.500 habitacions l’any passat a 4.200 a finals del 2019. «Tenim una vintena d’hotels i volem posar en marxa nou projectes més a mitjà termini», explica Fernández, encara que la idea del grup és centrar-se en establiments de dimensions més importants. A la llarga, l’objectiu és arribar als 50 establiments i, potser, la sortida a borsa. «No està decidit, però és un objectiu que està al cap dels accionistes», afirma Fernández. No és clar, no obstant, que l’estructura de capital es mantingui com està en l’actualitat. Fonts del sector hoteler apunten a la possibilitat que Ortega podria sortir del capital abans de sortir a la borsa.”

Hotel Ausias 1 (5) Hotel Ausias 1 (2) Hotel Ausias 1 (3) Hotel Ausias 1 (4)

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies