Meroil – Torredembarra (Tarragona)

A Betaconkret hem iniciat els treballs de construcció d’una estació de servei per Meroil al polígon industrial de Tarragona, Roques Planes, al carrer Riera de Gaià nº20. Disposarà de tres equips de proveïment dobles per a turismes i vehicles de petit tonatge i un de doble per a vehicles de gran tonatge. L’estació funcionarà les 24 hores del dia ja que és una estació autoservei amb els serveis afegits per als usuaris d’aspiració de vehicles i 4 llocs de autorentat.

DIPOSSITS MEROIL

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies