Nou edifici d’habitatges al carrer Mendez Nuñez a Badalona

Iniciem una nova construcció amb acabats d’alta qualitat, ascensor, façanes d’obra vista tipus Nil, qualificació energètica A, Parquet flotant de roure natural a totes les estances, col·lectors solars per a aigua sanitària, tancaments en alumini lacat, persianes motoritzades, vidre Climalit amb càmera agost + 6 + 4, para-sols verticals corredissos en terrasses, aire condicionat mitjançant bomba de calor i conducció a totes les estances.

Provista de domòtica per controlar els electrodomèstics que desitgi, es pot fer servir de forma pràctica i senzilla a través del telèfon mòbil en qualsevol moment des de qualsevol lloc del món ; climatització, llums, finestres, fins i tot el vídeo porter o càmeres.

BADALONA XUPLUC 1  BADALONA XUPLUC 4BADALONA XUPLUC 2

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies