Detalls constructius.

Mostrem dos detalls constructius referents als treballs que BETACONKRET està realitzant en l’ampliació de la botiga NIKE situada a la Roca Village.

El projecte s’ha decantat per les execucions d’un forjat de lloses alveolars, constituït per peces grans i pesades. El motiu d’aquesta decisió és la reducció del nombre de pilars de distribució i l’increment en el nombre de places d’aparcament.

L’altre element destacable és la utilització dipòsits de separació d’hidrocarburs a l’aparcament de la Nike, seguint amb la voluntat de causar el menor impacte mediambiental.

FROJAT NIKE 3 DIPOSSIT HIDROCARBURS NIKE 2 DIPOSSIT HIDROCARBURS NIKE

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies