Publicat a el Punt Avui

Les obres de la nova llar d’infants de Valls, la segona de caràcter municipal que tindrà la ciutat, s’han adjudicat a l’empresa Beta Conkret per un import de 607.611 euros. L’operació començarà al setembre i durarà set mesos. El nou equipament, que se situarà al carrer de Figuerola, a prop dels blocs Muñoz, tindrà una superfície construïda de 555 metres quadrats i una capacitat per a 82 alumnes. L’escola bressol, que es construeix amb una subvenció del govern català, cobrirà la demanda de places al nord de la ciutat.

 

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies