Artículo en la revista del CAATEEB (PDF)

El passat 21 de juny, el conjunt de professionals i empreses que han participat en la rehabilitació integral de l’edifici d’habitatges situat al c/Basses de Sant Pere, 3 de Barcelona, es reuniren per brindar per l’èxit del complex procés de renovació i reconstrucció que s’ha dut a terme. ARQ Forum(Julián Escobar, arquitecte, Francesc Calveras i Alfons Sánchez, arquitectes tècnics) va celebrar la finalització de les obres, promogudes per Foment Ciutat Vella, amb la participació de Beta Conkret, (Ricard Mayol, cap d’obra), Paymacotas (Xavier Bou i Marc Baliarda, seguretat i salut), JFG Consultors, en l’estructura, Pera Pardina Consultores SL, (Amanda Pera), en project management i Bareny Enginyeria, instal·lacions.
L’obra serveix d’exemple de la transformació i la millora que l’arquitectura pot aportar a la qualitat de vida dels futurs usuaris, en la millora i conservació del patrimoni edificat, però també de la qualitat urbana i fins i tot paisatgística de la ciutat.

 

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies