Articulo en el periódico El Punt Avui

_

Els veïns de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Jesús podran estrenar a l’abril un dels equipaments més llargament reivindicats en el poble, sobretot entre els més joves. Les obres de la piscina i de la zona esportiva nova ja han començat i avancen segons el ritme previst. El complex poliesportiu s’està construint en uns terrenys municipals adjacents a la carretera entre Roquetes i Jesús, i en les últimes setmanes ja s’han començat a aixecar els murs del que serà una pista poliesportiva coberta. A més dels vestidors, l’edifici tindrà una pista de cap a 200 metres quadrats per gimnàs. De fet, també podrà ser utilitzada per part de l’escola Daniel Mangrané, situada davant per davant de la zona esportiva, a l’altra banda del passeig. A més, el complex poliesportiu també inclourà un bar i una zona de terrassa.

Les obres de la piscina i de la zona esportiva, amb un pressupost global de més d’un milió d’euros, es fan a través de l’ens públic de gestió Jesús Activitats i Serveis SL, que depèn íntegrament de l’EMD de Jesús. De fet, la societat mercantil es va crear expressament per tirar endavant el projecte, i els seus estatuts es van aprovar al desembre del 2009, en la mateixa reunió de la junta veïnal que va aprovar la creació del servei públic municipal de la piscina, el reglament, i la seua gestió de manera directa. La constructora encarregada de fer els treballs és la barcelonina Beta Conkret SA, amb un termini d’execució de quatre mesos i mig (dos i mig menys que el previst en el concurs públic). El pressupost de sortida era d’1,1 milions, però finalment es va adjudicar per 844.357 euros (sense IVA).

 

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies